13/10/10
x Read more

Officiële Opening Soccerhome.nl

Soccerhome viert opening. Fc den bosch houdt training

Afgelopen zaterdag trainde FC Den Bosch voor het eerst in Soccerhome.nl. Samen met eigenaar Peter de Ruijter werd de soccerhal in Vlijmen officieel geopend. Jordens Peters overhandigde namens FC Den Bosch aan Peter de Ruijter een officieel wedstrijdshirt. Vanaf 1 november heeft FC Den Bosch de gelegenheid 3 uur per week indoor te trainen op de velden van Soccerhome.nl op de Pieter Breugelstraat 14 A in Vlijmen.

In de soccerhal liggen twee kunstgrasvoetbalvelden (indoorsoccer courts) die slidingvriendelijk zijn en door de FIFA zijn goedgekeurd voor professioneel gebruik. 
,,Voor ons is deze mogelijkheid weer een belangrijke stap in onze organisatie. We willen voor de spelersgroep zo goed mogelijke faciliteiten creëren. Met ons mooie PBO Opleidings- en Trainingscomplex hebben we die ook in handen, alleen in de wintermaanden is het erg fijn om desgewenst op een uitmuntend kunstgrasveld te kunnen trainen. Dat dit bij Soccerhome.nl ook nog indoor kan is van toegevoegde waarde’’, vertelt manager voetbalzaken Fred van der Hoorn enthousiast.


( Jordens Peters overhandigd Peter de Ruijter officieel wedstrijdshirt FC Den Bosch )


( Trainer/coach Fons Groenendijk geeft instructies in Soccerhome.nl )( Daan van Dinter en Jordens Peters )


( Links op afbeelding: Steef Nieuwendaal, gevolgd door Niels Vorthoren, Hasan Kilic en Daan van Dinter )

Foto's Henk van Esch