01/12/13
x Read more

Soccersquash nu ook bij Soccerhome!

Speel nu SoccerSquash bij Soccerhome

SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van voetbal. Deze snelgroeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

SoccerSquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquash-bal op een standaard squashbaan. Bij SoccerSquash is het de bedoeling dat je de bal via de muur zodanig schiet dat deze voor je tegenstander moeilijk te retourneren is. De bal mag maximaal één keer stuiteren en je mag de bal maximaal drie keer raken. Je mag de bal dus ook direct terugspelen en "uit de lucht" nemen waarmee je het spel aanzienlijk versnelt en je tegenstander onder druk zet. Je mag de bal met alles behalve je armen en handen raken, gebeurt dit wel dan is het punt voor de tegenstander.

Soccerhome heeft 3 squashbanen ter beschikking om soccersquash op te spelen. Je kunt dus met twee of je hele team komen soccersquashen. 

Bel ons direct voor meer informatie of om een SoccerSquashbaan vast te leggen.