13/11/14
x Read more

Voetbal Academie Brabant start nieuwe cursussen

voetbal indoorsoccer

nieuws.jpg

Voetbal Academie Brabant biedt het meest complete pakket aan op het gebied van voetbalopleidingen.Tevens bezitten wij als eerste voetbalopleiding van Nederland  het certificaat René Meulensteen Jeugdacademy.

Dit is een garantie dat uw kind voetballen leert in een professionele omgeving met kernwoorden: ontwikkeling, betrouwbaarheid en fun.

Het huidige voetbal verlangt multifunctionele spelers die beschikken over een goede conditie, technische vaardigheden, tactisch inzicht en een goede mentaliteit.

Wanneer je echter kijkt naar de spelers van wereldklasse zie je dat die naast deze onderdelen de 1 tegen 1 situatie kunnen domineren d.m.v. kappen, draaien, bewegingen en trucs zoals Cruyff, Maradonna, Ronaldo, van Persie en Messi.

Zij maken het verschil doordat ze in balbezit de extra kwaliteit hebben om hun tegenstander te beheersen in de 1 tegen 1 situatie.

Voetbal Academie Brabant biedt spelers via een leerplan de mogelijkheid zich hierin spectaculair te verbeteren.

Ideaal aan dit leerplan is vooral dat geen enkele speler, ook niet de allerbeste “uitgeleerd” raakt. Vanaf de eerste training worden positieve gewoontevormingen, zoals sportiviteit, zelfdiscipline, zelfstandigheid en zelfinitiatief gekweekt. Ook de minderbegaafden kunnen succes aan de bal hebben waarbij wij hun met hart en ziel stimuleren. Hoe meer succes, des te meer plezier ze zullen beleven. Door hun verworven zelfvertrouwen zullen ook hun prestaties op school vooruit gaan!

Dit leerplan bewijst dat iedere normaal getalenteerde voetballer, met ambitie en een goede mentaliteit de technieken van deze topvoetballers kan leren, waardoor zij veel meer plezier en voldoening aan hun carrière beleven.

Vrijdag 9 januari 2015 beginnen we met nieuwe cursussen bij Soccerhome in Vlijmen. 

Bijna ieder jaar kunnen we in januari en februari niet voetballen door slecht bespeelbare velden. Wij hebben een uitstekend alternatief om toch techniektrainingen aan te bieden op deze mooie indoorlocatie met maar liefst 4 voetbalvelden met kunstgras.

Daarom willen wij bezig blijven en uw kind ook in deze periode kwalitatief hoogstaande techniektrainingen aanbieden. De veldondergrond bij Soccerhome is kunstgras. Dit kunstgras is "val" vriendelijk en je kunt het bespelen op je normale sportschoenen of schone voetbalveldschoenen. 

De courts bevinden zich in een overdekte hal. Er kan dus altijd droog gevoetbald worden! Uw kind kan bij de start van de competitie helemaal afgetraind weer het verschil gaan maken bij zijn of haar team…

We starten vrijdag 9 januari met een cursus van 8 lessen.

De trainingen zijn van 18.30 uur tot 19.30 uur en van 19.30 uur tot 20.30 uur bij Soccerhome in Vlijmen. De opleiding bestaat uit 6 lessen techniektraining en 2 lessen loop- en coördinatietraining. De cursus wordt gegeven door ervaren techniek- en coördinatietrainers. Na afloop van de cursus krijgt Uw kind een diploma met observatierapport.

Zorg dat je er snel bij bent want er kunnen maximaal 48 deelnemers aan deze cursussen deelnemen! Voetbal Academie Brabant is al jarenlang de meest succesvolle voetbalopleiding van Nederland.

Voor meer informatie en inschrijven: 

Voetbal Academie Brabant
Mark van de Sande
www.voetbalacademiebrabant.nl
info@voetbalacademiebrabant.nl
06-81409638